Het is de week van het werkgeluk! En gelukkig zijn op het werk willen we allemaal, want daar brengen we tenslotte een groot deel van onze tijd door. Waarin onze collega’s hun dagelijkse werkgeluk vinden? Een aantal van hen vertelt het je hier.

Dempsey, onderhoudsmedewerker tankstations
“Mijn werk is een thuiswedstrijd. Ik ben verantwoordelijk voor het onderhoud van de bemande en onbemande tankstations van GP Groot in de Kop van Noord-Holland, waar ik zelf ook woon. Het is mijn taak om de stations zo schoon mogelijk te houden. Ik ruim zwerfafval op, houd de pompen vetvrij en schoon en ik los kleine storingen op. Is het probleem groter, dan schakel ik iemand in die het kan oplossen. Als ik hulp vraag, krijg ik het. Ik sta er nooit alleen voor. Het is heerlijk om zelfstandig op pad te gaan. Ik heb de vrijheid om mijn eigen tijd in te delen en kan mijn eigen werktempo bepalen. Ik ben altijd bezig, er is altijd wat te doen. En ik kom altijd wel mensen tegen die een praatje aanknopen, collega’s van de bevoorrading met hun vrachtwagens bijvoorbeeld. Aan het eind van de dag ga ik met een voldaan gevoel naar huis, zeker als de collega’s van de bemande stations tevreden zijn over mijn werk.”