Gonny vertelt... 'Samen werken aan een schoner milieu'


Mijn naam is Gonny Schoonhoven en ik ben werkzaam als assistent logistiek & techniek bij GP Groot inzameling en recycling.

Mijn werkzaamheden zijn erg divers. Ik hou me bezig met de schades van het wagenpark, schades aan derden en schadepreventie. Verder doe ik alles wat te maken heeft met pers- en ondergrondse containers. Vanaf de inkoop, locatiebeoordeling tot het opleveren van de containers bij onze relaties. Ook hou ik me bezig met de inzameling van bollennetten in het zomerseizoen en diverse projecten en processen. 

GP Groot is een fantastisch bedrijf. Samen met onze partners zijn wij continu op zoek naar betere oplossingen voor het inzamelen en recyclen van het afval in Nederland.

Je werkt meestal in een klein team in een vlakke organisatie. Een grote organisatie met korte lijnen en geen stropdassencultuur. De relaties van GP Groot zijn gevarieerd. Hierbij kun je o.a. denken aan gemeenten, bouwbedrijven, winkeliers en afvalinzamelaars. Iedereen heeft afval en kan dat door GP Groot laten inzamelen en recyclen. De vertegenwoordigers kunnen de relaties advies op maat geven. We streven naar eenvoud, betrouwbaarheid en kwaliteit.

De bedrijfstak waarin ik werkzaam ben is gevestigd op de Boekelerdijk in een schitterend nieuw kantoorpand aan het water. GP Groot heeft een actieve personeelsvereniging die voor
een ieder diverse activiteiten organiseert. Tevens heeft GP Groot voor zijn personeel diverse kortingen beschikbaar op sportscholen, culturele evenementen, brandstof, etc.


Al met al een professionele en gezellige organisatie waarbij we samen werken aan een schoner milieu. Wie wil dat nou niet?