Snuffelen, meewerken of afstuderen bij de GP Groot groep?


Je maakt kennis met ons bedrijf en krijgt de kans het geleerde in de praktijk te brengen of te werken aan een gerichte opdracht.

Bij ons ervaar je alle aspecten van het bedrijfsleven. Je leert op respectvolle en constructieve wijze samen te werken zodat de doelen van
de organisatie worden gerealiseerd. Zowel de ontwikkeling van de organisatie, als jouw persoonlijke ontwikkeling zijn voor ons van belang.


Aan de slag?
Wij staan voor een gedegen begeleiding; jij kiest voor een actieve en leergierige houding! Stuur vandaag nog je stageverzoek in.

Erkend leerbedrijf SBB
GP Groot is al jaren een erkend leerbedrijf en heeft goede relaties met onderwijsinstellingen in de regio Groot-Alkmaar. De erkenning van leerbedrijven is met ingang van 1 augustus 2015 overgegaan naar de nieuwe samenwerkingsorganisatie beroepsonderwijs bedrijfsleven (SBB).

Officiële erkenningen
Op www.stagemarkt.nl kun je per locatie zien welke erkenningen GP Groot heeft. Staat de erkenning voor jouw opleiding er niet tussen? Voel je vrij om toch te solliciteren. Want als jouw stageverzoek aansluit bij een opdracht van GP Groot is het altijd mogelijk onze erkenning uit te breiden.

Vlog Mark Hoekx - a.k.a. "Gekke Markie"
Check hier de vlog van "Gekke Markie over GP Groot!