zaterdag 25 maart 2023
Meld je aan voor de GP Groot Banenmarkt
Word onderdeel van onze familie

GP Groot is van een klein familiebedrijf in 105 jaar uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 1200 medewerkers. En we blijven groeien! We zijn actief in de marktsegmenten inzameling, recycling, energie, en advies en infrarealisatie en hebben op verschillende gebieden diverse vacatures openstaan; van chauffeur tot backoffice medewerker en van kraanmachinist tot planner!

Ben je op zoek naar een nieuwe baan en wil je zelf de mogelijkheden en sfeer van onze organisatie ervaren? Meld je dan aan voor de banenmarkt op zaterdag 25 maart en doe mee met één of meerdere activiteiten: Maak tijdens een speeddate kennis met onze collega’s, krijg een rondleiding over ons bedrijventerrein of maak een testrit met een vrachtwagen.

meld je aan

Een impressie van de Banenmarkt 2022

GP Groot banenmarkt

Praktische informatie

Wanneer?
Zaterdag 25 maart, van 10.00 tot 15.00 uur.

Voor wie?
Voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe baan.

Toegang?
De banenmarkt is helemaal gratis toegankelijk op vertoon van je aanmeldingsbewijs. Meld je hieronder aan.

Waar?
Boekelerdijk 13, 1812LV Alkmaar.

Kom bij voorkeur met de fiets of het openbaar vervoer.

Plan hier je reis met het openbaar vervoer.

Kom je met de auto? Zie hier een routebeschrijving. Op onze locatie is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Activiteiten

Op de banenmarkt van GP Groot is veel te zien en te doen. Hieronder vind je meer informatie over de diverse activiteiten.

Tijdens de banenmarkt heeft ieder GP Groot bedrijfsonderdeel een eigen marktkraam waar collega’s je van alles kunnen vertellen over de werkzaamheden van het bedrijfsonderdeel. Ook vertellen ze je graag over de beschikbare vacatures.

Maak kennis met onze kenners! Heb je een leuke vacature gezien en wil je hier meer over weten? Ben je enthousiast geworden over de vacatures bij GP Groot maar zie je niet direct een passende functie? Vraag dan een speeddate aan met één van onze collega’s en in minder dan een half uur ben je helemaal op de hoogte!

Meld je bij een vrijwilliger en wij koppelen je meteen aan de juiste collega. Vergeet niet je CV mee te nemen.

Ben je in het bezit van rijbewijs C en een chauffeurspas, en wil je een testrit maken in één van onze vrachtwagens? Ook dat kan tijdens de banenmarkt! GP Groot beschikt over een jong wagenpark van meer dan 400 vrachtwagens, shovels en kranen in diverse uitvoeringen voor verschillende functies.

Je kunt een testrit maken in het volgende materieel:

  • portaalwagen
  • kraakperswagen
  • haakarmwagen
  • kraanwagen
  • dichte bakwagen

Meld je bij één van onze vrijwilligers. Zij verwijzen je naar de juiste plek voor de testrit met een mentorchauffeur.

Neem je rijbewijs C en chauffeurspas mee en zorg dat je geschikte schoenen aan hebt (geen hakken). Want alleen dan kun je een testrit maken!

Lijkt het je leuk om op zo’n bijzondere recyclinglocatie als bij GP Groot en Sortiva te werken als machinist, (vrachtwagen)chauffeur, planner of operator? Dan kun je tijdens de banenmarkt een kijkje achter de schermen nemen! Voor serieus geïnteresseerden verzorgen we namelijk een rondleiding over ons terrein.

We leggen je uit welke werkzaamheden er plaatsvinden bij onze voorscheidings- en afvalsorteringsinstallatie, de hout- en puinrecyclingsinstallatie en de compostering. De rondleiding duurt 45 minuten. Zorg dat je stevige schoenen aan hebt (geen sneakers of hakken). De rondleiding is helaas niet geschikt voor minder valide mensen.

Wil je deelnemen aan de rondleiding? Laat dit weten via het aanmeldformulier en selecteer een tijdstip. Meld je tijdens de banenmarkt bij één van onze vrijwilligers. Zij verwijzen je naar de juiste plek voor de rondleiding. Je ontvangt daar een helm en veiligheidsjasje.

Meld je aan

De banenmarkt is helemaal gratis toegankelijk op vertoon van je aanmeldingsbewijs.

Er zijn helaas geen vacatures die aan jouw filter criteria voldoen maar je kunt uiteraard altijd een open sollicitatie versturen:

Vacatures