Van circulaire economie tot schone energie. We
doen meer dan je denkt

Bekijk onze film

De GP Groot bedrijven

Actief in diverse sectoren.
Eén groot en krachtig GP Groot.

GP Groot onderscheidt zich al sinds 1917 door dynamisch ondernemerschap. We durven initiatieven te nemen en grijpen kansen waar we ze zien. Daardoor zijn we wie we nu zijn: een veelzijdige, gezonde onderneming met dochterbedrijven NRD, Visser, RDV, HB en Sortiva. En met ruim 900 enthousiaste medewerkers die er elke dag vol voor gaan. Bovendien zijn we actief in drie marktsegmenten: inzameling en recycling, energie en advies en infrarealisatie.

Inzameling en recycling

Elke dag zamelen we diverse afvalstromen in. Om dat afval vervolgens te sorteren en te recyclen. Zodat we deze weer kunnen inzetten als hoogwaardige grondstoffen, bouwstoffen of zelfs biobrandstoffen. Natuurlijk op een milieubewuste en verantwoorde wijze.

Energie

We exploiteren ruim 50 tankstations en zijn uitgever van de GP Groot tankpas. Maar we leveren ook brandstoffen en smeermiddelen aan tankstations, garages, transportbedrijven en diverse andere ondernemingen. Daarbij spelen we in op de vraag naar alternatieve brandstoffen.

Advies en infrarealisatie

We maken locaties bouw- en woonrijp, leggen wegen aan, realiseren bestrating en zorgen voor bodemsanering, asbestsanering en riolering. Dat doen we verantwoord. We ontwikkelen op duurzame wijze met oog voor een goed leefklimaat.

Circulaire economie
De kracht van de combinatie

Onze drie marktsegmenten staan op zichzelf, maar versterken elkaar tegelijkertijd ook. Ze vullen elkaar naadloos aan in de kringloop van afval naar grondstoffen en energie. Zo maken we afval bijvoorbeeld weer geschikt om in te zetten als bouw- en grondstof voor infra en engineering. Of we maken er biobrandstof van voor de brandstoffen en oliehandel. We hebben de kennis, de logistiek en installaties en gebruiken de nieuwste technologie.

Bekijk de video
100-jarig jubileum
Terugkijken op 100 jaar vooruit denken

In 1917 werd de kiem gelegd voor het GP Groot van nu. In die ruim honderd jaar heeft het bedrijf een behoorlijke ontwikkeling doorgemaakt. Nieuwe activiteiten, samenwerkingen, participaties en overnames. Altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en innovaties. Kansen zien en grijpen. Het was én is de kracht van GP Groot. Maar altijd met de mens centraal. En altijd gericht op kwaliteit, betrouwbaarheid, continuïteit en ondernemerschap. In 1917 en nu nog steeds.

Bekijk onze actuele vacatures

Alle vacatures

Er zijn helaas geen vacatures die aan jouw filter criteria voldoen maar je kunt uiteraard altijd een open sollicitatie versturen:

Vacatures