Word jij één van onze toekomstige top-stagiairs?

Aan de slag?

We maken het verschil met persoonlijke begeleiding. We willen je graag iets bijbrengen. En we geven je de ruimte om samen met andere stagiairs en onze collega’s te werken aan verbeteringen en nieuwe activiteiten.

Bij ons ervaar je alle aspecten van het bedrijfsleven. Je leert op respectvolle en constructieve wijze samen te werken. Zo realiseer je de doelen van de organisatie én die van jezelf. Daardoor ontwikkelen we als bedrijf, maar krijg jij ook volop ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Bij de diverse GP Groot bedrijven hebben wij stage- en afstudeerplekken voor:

  • hbo derdejaars en afstudeerders
  • mbo, leerwegen BOL en BBL

Met goede begeleiding en een prettige werkomgeving helpen we je op weg. Jij zorgt voor een actieve en leergierige instelling.

GP Groot is al jaren een erkend leerbedrijf en heeft goede relaties met onderwijsinstellingen in de regio Alkmaar. Ook is GP Groot sponsor van studievereniging Technische Bedrijfskunde en BFL van InHolland.

Erkend leerbedrijf

De erkenning van leerbedrijven is met ingang van 1 augustus 2015 overgegaan naar de nieuwe samenwerkingsorganisatie beroepsonderwijs bedrijfsleven (SBB).

Officiële erkenningen

Op stagemarkt.nl kun je per locatie zien welke erkenningen GP Groot heeft. Staat de erkenning voor jouw opleiding er niet tussen? Solliciteer dan toch. Want sluit jouw stageverzoek aan bij een opdracht van GP Groot, dan kunnen we onze erkenning uitbreiden.

Welkom in onze informele, resultaatgerichte organisatie met plezierige collega's

De organisatie is plat en de lijnen zijn kort. De focus ligt op talent en het creëren van een inspirerende werkomgeving waarin iedereen zijn of haar talenten optimaal kan ontdekken, ontwikkelen én benutten.

Vacatures