Het is de week van het werkgeluk! En gelukkig zijn op het werk willen we allemaal, want daar brengen we tenslotte een groot deel van onze tijd door. Waarin onze collega’s hun dagelijkse werkgeluk vinden? Een aantal van hen vertelt het je hier.

Chariva, chauffeur

“Afwisseling, vrijheid, gezelligheid én leuk contact met klanten: dat maakt mijn werk op de vrachtwagen leuk. Voor Reiswolff haal ik bij klanten vertrouwelijke documenten op die vernietigd moeten worden. Daarvoor rijd ik twee dagen in de week vaste routes, de rest van de week wisselt het. En hoe ik de route rijd, mag ik zelf weten. Zo zit ik soms eerst in Den Haag en daarna in Wageningen, maar dat kan dus ook andersom. Ik rijd altijd samen met een collega. Dat is soms mijn beste vriendin, want die werkt hier ook, dus dat is altijd gezellig. Vaak heb ik ook persoonlijk contact met de klant, want containers met vertrouwelijke papieren staan niet aan de weg, maar bij de klant binnen. Daarbij is alles goed voor elkaar bij GP Groot: de wagen, de werkkleding. En er is altijd iemand die voor je klaarstaat als er iets is. Alles is bespreekbaar. Dus ja, ik ben blij met mijn baan!”