Stephanie, tankstationmedewerker TotalEnergies

“Iedere keer weer met andere collega’s werken is de leukste afwisseling”

Tijdens de Week van het Werkgeluk staan we stil bij hoe belangrijk het is om gelukkig te zijn op je werkplek. Je brengt er immers een groot deel van je tijd door. Ontdek wat Stephanie zo leuk vindt aan haar werk. 

Stephanie Schrander is ambulant tankstationmedewerker bij TotalEnergies, wat betekent dat ze op verschillende locaties werkt. “Ik kan elke dag ergens anders staan. Van Alkmaar tot Purmerend, net waar het nodig is. Daardoor werk ik steeds weer met andere collega’s en spreek ik andere mensen; die afwisseling vind ik het leukst. Een 9 tot 5 baan is niks voor mij, en hier heb ik een flexibel werkrooster. De ene dag begin ik om 6 uur ’s morgens, de andere dag om half 2 ’s middags. Ik vind het niet erg om vroeg op te staan, die afwisseling is juist wat mij aansprak van deze baan.”

“Ik werk hier bijna een jaar, het is gewoon superleuk. Er worden regelmatig personeelsfeestjes georganiseerd, of je kunt met korting sporten. Ik kan niet zo goed stilzitten, dus dat soort dingen kan ik wel waarderen. ”

“Ik werk hier bijna een jaar, het is gewoon superleuk. Er worden regelmatig personeelsfeestjes georganiseerd, of je kunt met korting sporten. Ik kan niet zo goed stilzitten, dus dat soort dingen kan ik wel waarderen. Hoe ik mezelf bezig houd op rustige werkdagen? Dan ga ik op zoek naar dingen om te doen, zoals producten netjes zetten in de shop of iets schoonmaken. Er is altijd wel wat te doen.”

Ook bij ons werken?