Het is de week van het werkgeluk! En gelukkig zijn op het werk willen we allemaal, want daar brengen we tenslotte een groot deel van onze tijd door. Waarin onze collega’s hun dagelijkse werkgeluk vinden? Een aantal van hen vertelt het je hier.

Tomasz, medewerker installatie
“Wat mijn werk leuk maakt? Mijn collega’s. Als medewerker installatie bij Sortiva zorg ik er samen met mijn collega’s voor dat de recyclinginstallaties zo goed mogelijk hun werk doen. Wij zorgen ervoor dat afval weer een nieuwe grondstof wordt. Ik los eventuele storingen op en doe onderhoud aan de installaties. Eerst deed ik dat als uitzendkracht, maar nu ben ik al een paar jaar in vaste dienst. En dat is fijn, het geeft me rust in mijn hoofd. Ik ben ook blij met mijn collega’s. Ze hebben begrip voor mijn situatie, nu mijn vrouw ernstig ziek is, en helpen me met alles. Als ik vragen heb, maken ze altijd tijd voor me vrij. Ja, ik heb geluk met zulke collega’s. Zij zijn echt belangrijk voor mij. We zijn een goed team.”