Het is de week van het werkgeluk! En gelukkig zijn op het werk willen we allemaal, want daar brengen we tenslotte een groot deel van onze tijd door. Waarin onze collega’s hun dagelijkse werkgeluk vinden? Een aantal van hen vertelt het je hier.

Rob, medewerker servicedesk ICT

“Ik beweeg mij door de hele organisatie. Het ene moment help ik een chauffeur met z’n boordcomputer of reset ik een weegbrug op locatie, het andere moment zit ik in een project voor een servermigratie. Ook mag ik helpen nieuwe locaties in te richten voor ICT, want het werkgebied van GP Groot wordt steeds groter. Het leuke van mijn werk? Collega’s zijn altijd blij dat ik ze kan helpen. Als ze mij ‘in paniek’ bellen omdat iets niet werkt, is er 99 procent kans dat zij aan het eind van het gesprek opgelucht verder kunnen werken. Zij blij, ik blij. Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk. GP Groot is een goede werkgever. Er zijn ook leuke activiteiten buiten het werk om. Zo heb ik me laten uitdagen om mee te doen in een GP Groot-team aan de Egmond halve marathon en de Dam tot Damloop. Ook weer leuk, samen met collega’s!”